Voihan vitsi :)

28.08.2014 20:22

Paistan täs just pitsaa murulle ja miulle iltapalaks. Huomasin et uunin lamppu, siis se mikä siellä sisällä on, alko vilkkuun o.O Siis se vilkkuu ku uuni on valmis tavaralle. Miks toikin kuulosti nyt niin ...oudolta :D No kumminkin,en tienny et uunissa tällästä ominaisuutta onkaan.

Tänään on nyt haettu Mancholle safkasäkki valmiiks. Taas Milli haisteli ja mietti että mitähän hittoo tuo mami nyt roudaa tollasii isoi nappuloi kaupasta ku hälkii niin huonot hampaat ettei niit voi syödä :D Ja neiti on muuten aika kovasti ihastunu tuohon miun mieheen :D Ei tarvi olla ku 20 min pois kotoo niin tää kaveri saa sekokohtauksen ku kotiudutaan ja hyppii ukon jalkoi vasten :D Ihan höpsö koiruus <3 Varsinkin ku tämä rouva ei pahemmin ole miespuolisista ikin oikee tykänny, aristan ja pelänny kyllä senki eestä.

Muru sitten tuossa sanoikin, kun nyt lähtee vkl reissulle että mites hää nyt tänne uskaltaa tulla kun täällä on tapahtunu lisääntyminen sinä aikana kun hää on poissa :) Sanoin että eikö se oo vaa hyvä että se en ole kumminkaan mie joka täällä sillä välin lisääntyy :D

Niijoo ja pitänee sanoo että miulla on sitte tapana kirjottaa asiat niinku ne on, kaunistelematta. Jos miust tuntuu että nyt on hetki kirjottaa ne maan rumimmat sanat niin nehän sitte varmasti täältä löytyy :D Että hienosteleen en tällä sivulla ala kielenkäytön kanssa. Meinaan vaan että kun kaikkee tuolla ulkonakin näkee niin tuleehan sitä aina sitte sanottuu ääneen....

Mie ootan niin kovaa lauantaita ettei mitää rajaa! Huomenna on siivouspäivä ja pukkaan manchon pedinki valmiiks niin sit lauantaina on kaikki niinku niiiiiiin valmista ku herra kotiutuu :) Iha huippu ihanaa!!

 

Yhteystiedot

Elämä rescue koiran kanssa! nenna77@netti.fi