Koulutuksen tilaamista.

27.09.2014 10:07

Mancho on tosi vahtiviettinen omaa perhettään kohtaan vieläkin. Näin ollen meillä ei kauheesti vieraita käy. Mancho siis murisee, nostaa karvat pystyyn, näyttää hampaitaan ja on valmiina hyökkäämään heti jos vieras tulee omiaan liian lähelle tai vain liian öähelle häntä itseään. Tämä aiheuttaa vähän ongelmia. Lapset eivät voi kutsua kavereitaan kylään koska mancho todella vahtii....

Nyt otin yhteyttä sähköpostilla Koiraterapia Vitoon, joka kouluttaa ongelmakoiria.

Mancho on täydellinen koira, heti kun tämä ongelma on poissa. Itse en osaa tätä koulutusosiota tehdä koska minulla ei ole ollut koskaan koiraa joka käyttäytyy noin, vaikka elämäni olenkin kasvanut koirien keskellä.

Kun tämä asia saadaan pojasta kytkettyä pois, elämä helpottaa välittömästi.

Lenkillä ollessamme mancho mancho varoo muita koiria eikä halua mennä kontaktiin. Tämäkin on asia joka arveluttaa minua, meillä kun on se toinenkin koira tuolla pohjnamaalla, narttu, tyttäreni koira. Tämä neiti, Siiri, ulee meille aina lomilla kun tytärkin tulee. Eli manchon luottamus toisiin koiriin ja ihmisiin pitäisi saada kuntoon, kukaan ei ole häntä tässä satuttamassa kumminkaan, pojan pitää luottaa tässä asiassa meihin. Me emme anna niin tapahtua.

Minun pitäisi saada yhteys manchon tarhahoitajaan (LIISA,  VOITKO AUTTAA TÄSSÄ!!) että tietäisin miten mancho suhtautuu toisiin koiriin kun niitä on enemmän ja kun ne ovat hänen kokoisiaan, sekä miten mancho on suhtautunut tarhalla vieraisiin ihmisiin.

 

Yhteystiedot

Elämä rescue koiran kanssa! nenna77@netti.fi